09.08-16.09.2019
Donate for our jubilee publication

crowdfunding

Bij Voordekunst loopt nu onze crowdfundingscampagne om het boek Delirious Lustwarande uit te kunnen geven. Door te doneren en ons project te delen help je mee om in ons jubileumjaar een schitterde publicatie te kunnen maken, waarin we alle werken van de afgelopen vijf edities bundelen.

Dit jaar jubileert Lustwarande. Delirious is de tiende expositie in De Oude Warande en wordt door bezoekers en pers lovend ontvangen. Als kroon op ons jubileumjaar willen we een prachtige publicatie uitgeven, waarin documentatie van alle werken uit de laatste vijf edities is gebundeld.

De publicatie Delirious Lustwarande - Excursions in Contemporary Sculpture III wordt een feestelijke publicatie. Het merendeel van de benodigde middelen is verworven. Maar voor het laatste stuk hebben we de steun nodig van jou, ons publiek. Alleen met jouw hulp kunnen wij doen wat ons voor ogen staat: een schitterend boek uitgeven, dat iedere kunstliefhebber wil hebben en aan vrienden wil geven.

Jij kunt het verschil maken. Steun ons daarom.

Voordekunst
Voordekunst is hét platform voor crowdfunding in de creatieve sector. Bekijk onze projectpagina om te zien op welke manieren je ons kunt steunen bij het realiseren van onze droom voor dit jubileumjaar. Al vanaf een klein bedrag kun je ons project steunen. Vanaf een donatie van € 25 ontvang je van ons een tegenprestatie. We zijn natuurlijk heel blij als je de link naar onze crowdfundingpagina wilt delen met familie en vrienden.

De realisatie van ons crowdfundingproject is mede tot stand gekomen door een bijdrage uit de impulsgelden van Provincie Noord-Brabant en door advies van KunstLoc Brabant.